HULK PALACSINTA

2024.12.31

Hozzávalók:

  • 60 g gluténmentes lisztkeverék
  • 120 ml növényi tej
  • 3 db tojás
  • 1 csésze bébi spenót
  • 1 evőkanál sütőpor
  • 2 teáskanál extra szűz olívaolaj vagy kókuszolaj
  • 2 db főtt tojás a tálaláshoz
  • 1 db avokádó, pépesítve a tálaláshoz

Elkészítés:

  1. Helyezd a turmixgépbe a feltört tojásokat, a bébi spenótot, a növényitejet, a lisztet és sütőport. Turmixold össze, amíg sima és krémes lesz.
  2. Melegítsd elő a serpenyőt, vékonyan kend meg kókuszolajjal, és tegyél egy merőkanál tésztát a serpenyőbe, oszlasd el egyenletesen.
  3. Mindkét oldalát süsd 2 percig, majd tedd egy tányérra és süsd meg az összes tésztát.
  4. Fogyaszd ízlésed szerint főtt tojással, avokádóval, paradicsommal vagy bármilyen zöldséggel.